Sommarkurser i Haverö augusti 2021

Foto från Mon, vid ett tidigare kurstillfälle.

Folk Flute Academy’s sommarkurser 2021! Två spelkurser samt en byggkurs med Gunnar Stenmark. En exklusiv konsert med Mats Berglund och Göran Månsson den 13 augusti.  ’Från Eda till Haverö’.

Piporna vi kommer att använda är Härjedals- eller Månmarkapipa i A, samt Offerdals- eller Åspipa i G-dur. Under kursen har du möjlighet att beställa eller köpa pipor till rabatterat pris.

Båda spelkurserna innehåller ensemblespel, och riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig folklåtar. Du får även hjälp med din teknik för att komma vidare. I år har vi ett maxantal på 8-10 personer per kurs beroende på hur restriktionerna ser ut. Byggkursen 5-6 personer. Det är först till kvarn som gäller och vill man vara säker på att komma med så måste man anmäla sig så snart som möjligt.

COVID: Vi kommer att hålla säkerhetsavstånd och vara utomhus så mycket som möjligt. Om restriktionerna bli mer begränsade så kommer vi att skjuta upp kurserna till ett senare tillfälle, alternativt hitta andra lokaler. Vi kommer inte gå ut med förskottsbetalning men har man anmält sig så är man förbunden att delta om man inte har covidsymtom eller annan sjukdom som gör att man är förhindrad att delta.

11-13 augusti: Spelkurs för nybörjare med Emma Grut och Johanna Bergman
Max 8-10 deltagare. Pris 3200 kr 

13-15 augusti: Fortsättningskurs med Mats Berglund och Göran Månsson
Max 8-10 deltagare. Pris 3200 kr

12-15 augusti Fortsättningskurs i flöjtbygge med Gunnar Stenmark
Byggkursen är tyvärr redan fullbokad men vill man sätta upp sig på reservlistan så går det bra att maila till contact@folkfluteacademy.com

Kursgården ’Mon’ är belägen i natursköna Kölsillre i Haverö i västra Medelpad.

  • I priset ingår boende och måltider
  • Konserten 13 augusti med Mats Berglund & Göran Månsson ingår också i priset
  • Sista anmälningsdag: 1 juli 2021

Jag vill anmäla mig till sommarkurs (bindande!)